torsdag 23 maj 2013

Drömmen om en båt..

När jag träffade mannen i mitt liv bodde han på båt, PolePole - sakta sakta på swahili (Per är uppväxt i Kenya) Gissa om det var hög romantik faktor.. Inte blev det sämre av att hamnen var Navis ute på Djurgården med Italienska ambassaden , Prins Eugen och Gröna Lund som grannar. Jag flyttade in, hyrde ut min underbara 2:a på Drottningatan och levde båtliv med Per.
På helgerna åkte vi ut i skärgården och bara njöt av livet och varandra❤

Nu när barnen är stora leker vi med tanken..
Bara jag får inreda o fixa OCH blommor på däck! Här är en lämplig båt😃 Ron Holland 86 Belliure Ketch

bilder Navark.se









torsdag 9 maj 2013

Malmö Eurovision feeling!

Malmö är på G känslan är het och uppsluppen. Passa på om du kan besöka Malmö under veckan, programmet finns på www.malmotown.com
We are one!
Snygga brillor finns det oxå :-)

onsdag 8 maj 2013

Senaste CanCan projektet..


Jag har nu snart mitt projekt klart med e-Handelshuset. En samlingsplats för kul, härliga, inspirerande webbshoppar. Organiserat och snyggt presenterat för alla som liksom jag gillar att shoppa och vill hitta till det stora utbud som faktiskt finns...
Först ut är en facebook sida, gilla gärna och sprid vidare, på facebook kommer vi att visa upp de webbshoppar som vi lägger upp löpande.
Allt gott! Kramar ak

måndag 6 maj 2013

Våååår!!


Ja det är vär och här på Österlen känner vi äntligen att vi är på rätt plats igen..
Det är lite körigt i början, fixa i rabatterna , kratta, plantera om, plantera nytt (super kul att åka till plantskolorna) Nu har vi kommit så¨långt att vi kan börja njuta och fortsätta i lite mer maklig arbetstakt :-)








Vårt hus är till Salu!
Vi bor stort!! Våra barn är stora .. vi är sugna på att skapa nytt igen! Ja så är det. Vi har njutit här i 5 år och DET är låååång tid för familjen Ahlstedt. Här är länken till hemnet  http://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-stora-kopinge-ystads-kommun-stora-kopinge-byvag-67-4846896 Huset har ett eget instakonto: http://www.instagram.com/storakopingebyvag67/   där finns våra privata trädgårds och interiör bilder.

Ha det skönt där ute !