söndag 28 februari 2010

Tjuvstarta våren...

Vad underbart med slask och tö..precis lagom till sportlovets slut. Nu vill jag leta efter de första vårblommorna! I järnkrukan är det proppat med krokus och mini påskliljor. Väntans tider...

Startade söndagsmorgonen med att kolla på Melodifestivalen lite slött och dekandent.. Blir så imponerad av Jöback, vilken scennärvaro, röst och så säker och cool.. I övrigt verkar det som många tröttnar på festivalen och väljer bort att titta. Dottern på 11 och sonen 16 har ingen lust alls.. I och för sig om jag minns rätt så var jag inte intresserad i den åldern heller..

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

onsdag 24 februari 2010

Ut och njut...



Sportlovstider och snön finns i hela landet.. vilka möjligheter även om man är hemma!! Jag gillar att åka pulka..16 åringen oxå men inte med mig!! Har man ingen pulka så duger sopsäckar fint..
Väl hemma igen kan man ju alltid dra igång lite korvgrillning..enkelt och mysigt!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

torsdag 18 februari 2010

Lab 1





visst är de läckra ljustakar, vas och tändsticksfodralet.. Den svarta ljuhållaren heter " Bon voyage" och är tänkt att kunna användas på resan då den är förpackad i ett rör. Kanon bra gåborts present eller till sig själv..
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

torsdag 11 februari 2010

Mera tapeter...











CanCan har funderingar på att även ta in tapeter i stortimentet, hittade dessa färgglada härliga mönster, Vad tycker ni? Skulle du sätta upp dessa på väggen eller klä om lådor etc.
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

torsdag 4 februari 2010

Kuddstunder..



Älskar dessa små juveler till kuddar! Prydnadskudde med budskap..LOVE!








Handgjorda av vintage tyger såsom gardiner o stuvar samt broderade, finns i shopen ett unikt ex. av varje. Först till kvarn!
CanCan bloggen finns med i en artikel i webtidningen Coorda, jätte kul! Coorda vill inspirera och hjälpa till med både inköpstips och om olika inredningsbloggar att besöka, bra va!
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,